A. ECOGRAFE PORTABILE

ESAOTE este unul dintre cei mai importanţi producători de sisteme medicale de diagnosticare şi este recunoscut international ca fiind lider mondial în echipamente RMN dedicat.

Tringa Linear

Cantarind doar 800g, Tringa Linear e mica ca dimensiune insa mare in functionalitate si caracteristici. A fost special conceput pentru examinarea reproductiei bovinelor si cailor, ca si pentru imagistica de rutina a tendoanelor cailor.

MyLabOne VET

Inovativul MyLabOne VET ofera o interfata dedicata examinarilor veterinare pentru un diagnostic rapid si precis, stocare si printare rapida a imaginilor achizitionate.

MyLabGamma VET

Conceput pentru uz portabil, MyLabGamma VET acopera toate examinarile necesare intr-o clinica, pentru orice specie si aplicatie, de la caini mici la cei mari, pisici, de la specii exotice la cai si animale de ferma. De la imagistica abdominala, de reproductie, musculoscheletala la cardiologie si cardiologie avansata.

MyLabDelta VET

Conceput ca un echipament robust, pentru uz portabil, MyLabDelta VET acopera toate examinarile necesare intr-o clinica, pentru orice specie si aplicatie, de la caini mici la cei mari, pisici, de la specii exotice la cai si animale de ferma. De la imagistica abdominala, de reproductie, musculoscheletala la cardiologie si cardiologie avansata.

B. ECOGRAFE STAȚIONARE

ESAOTE este unul dintre cei mai importanţi producători de sisteme medicale de diagnosticare şi este recunoscut international ca fiind lider mondial în echipamente RMN dedicat.

MyLabSix VET

Conceput pentru uz stationar, MyLabSix VET acopera toate examinarile necesare intr-o clinica, pentru orice specie si aplicatie, de la caini mici la cei mari, pisici, de la specii exotice la cai si animale de ferma. De la imagistica abdominala, de reproductie, musculoscheletala la cardiologie si cardiologie avansata.

MyLabSeven VET

Ecograful stationar High-End MyLabSeven VET ofera examinatorului avansat o imbinare a imaginii de inalta calitate cu o functionalitate completa. Gama larga de transductori pentru toate animalele mici, exotice, cai si animale de ferma acopera imagistica B-mode si Doppler la cel mai inalt nivel.

MyLabEight VET

Sistemul de top de la ESAOTE combina ce e mai bun in tehnologia ultrasonografica, calitate si ergonomie, oferind posibilitatea unor examinari rapide si facile. Pentru toate speciile si in toate aplicatiile, MyLabEight VETofera diagnosticul de incredere de care clientii au nevoie.