A. QFIX

Qfix Patient positioning este lider pe piața mondială în ceea ce privește poziționarea și imobilizarea pacientului în radioterapie. Inventatori al celei mai recunoscute mărci de măști termoplastice, Aquaplast RT, compania a continuat să inoveze cu cele mai rezistente măști termoplastice de pe piață, Fibreplast. Qfix este recunoscută pentru termoplasticele de calitate superioară și echipamentele revoluționare de poziționare a pacientului. Portofoliul Qfix acoperă toate opțiunile de tratament și toate nevoile de poziționare a pacientului.

Qfix

Echipamentele Qfix, pe care DTL MEDICAL le distribuie în Romania și Bulgaria, oferă soluții funcționale pentru radioterapie (simulare, couch tops, termoplastice, SRS/SRT, poziționare pentru sân și plămân, pelvis și extremități și accesoriile aferente), soluții MR (aplicațiile RMN in radioterapie a create nevoia de echipamente de poziționare care să funcționeze la RMN, radiologie și medii de tratament – Linia Qfix Image & Treat Positioning™ ) și ultima inovație, Sistemul de transport pacient Symphony™ ce simplifică transportul pacientului si transferul facil al acestuia acestuia între diverse medii de tratament.

B. A2J HEALTHCARE & LAP GMBH LASER APPLIKATIONEN

Specializați în lasere folosite pentru simularea virtuală și poziționarea pacientului în radioterapie, liderii de pe piața franceză, A2J a devenit rapid un jucător pe piața medicală internațională datorită rețelei sale de distribuție de export. Din 2013, A2J își comercializează laserele pentru simularea virtuală și poziționarea pacientului ca marcă distinctivă în cadrul grupului LAP GmbH Laser Applikationen.

HORUS AND LASERSTAR

Combinația perfectă pentru marcarea și poziționarea pacintului în radioterapie, noua generație reproiectată a sistemelor  laser convinge cu o tehnologie de ultimă oră într-un design modern.

LAP este partenerul ideal.

Radioterapia modernă plasează cerințe ridicate privind alinierea pacienților: poziționarea exactă a pacientului, pentru a preveni ca țesutul sănătos să nu fie expus în mod inutil la radiații, reproducerea poziționării pacientului, pentru a obține un impact maxim prin terapia focalizată, poziționarea rapidă a pacientului, pentru a eficientiza timpul de aliniere a laserilor.

C. R1 & R2

Water-Jel Technologies, compania care a dezvoltat și produce R1 și R2, este renumită pe plan mondial ca experți pentru îngrijirea profesională a rănilor.

R1

Gelul răcoritor R1 este primul pas din tratamentul complet R1&R2. Răcorește, diminuează durerea, hidratează și stabilizează temperatura pielii. Imediat după aplicare, R1 oferă hidratare și ajută la reducerea inflamării. R1 conține LACTOKINA, care împreună cu alte proteine lactice conține citokine derivate din lapte, ce detectează celulele deteriorate, asigurând nutrienți care stimulează regenerarea naturală a celulelor și în același timp, minimizează inflamația.

R2

Loțiunea calmantă R2 reprezintă al doilea pas al tratamentului complet R1&R2.
Revitalizează, mărește și întărește metodele naturale de apărare ale pielii,
accelerând regenerarea ei. R2 repară, hidrateză și revitalizează pielea deteriorată de radioterapie și protejează reducând riscul reacţiilor expunerii la soare.

C. SUN NUCLEAR CORPORATION

Sun Nuclear este liderul mondial în soluțiile QA & Dosimetry pentru Radiation Oncology.

Rezultate îmbunătățite prin tehnologie.

Rezultate îmbunătățite prin tehnologie –  Beneficiile unui design cilindric.

ArcCheck & 3DVH – Referință pentru 3D VMAT QA

Cel mai selectat set de măsurători independente 4D din lume. Conectați pur și simplu cablul unic care furnizează atât puterea, cât și datele și începeți măsurarea. Nu există măsurători de fond, nu se încălzește, nu există inclinometre separate, nu există rotiseri suplimentare pentru hardware. Este atât de simplu și puternic.

End-to-End Stereotactic Commissioning & QA

Inserțiile și configurațiile StereoPHAN sunt schimbate rapid fără instrumentele sau modificările configurației. Este atât de simplu și puternic. SRS MapCheck – SRS Patient QA, No Film.