A. RMN

ESAOTE este unul dintre cei mai importanţi producători de sisteme medicale de diagnosticare şi este recunoscut international ca fiind lider mondial în echipamente RMN dedicat.

O-Scan Light

O-Scan este un sistem RMN confortabil, non-claustrofobic, dedicat examinarilor extremitatilor si articulatiilor. Eficienta acestui sistem unic il face solutia ideala atat pentru clinici de specialitate cat si pentru departamente de radiologie, ca un echipament aditional. O-Scan reprezinta raspunsul perfect la nevoia de a reduce costurile fara a compromite calitatea examinarii si fluxul de lucru.

O-Scan Premium 

O-Scan este un sistem RMN confortabil, non-claustrofobic, dedicate examinarilor extremitatilor si articulatiilor. In plus fata de caracteristicile sistemului O-Scan Light, O-Scan Premium aduce ultimele versiuni ale tehnologiilor de reducere a artefactelor metalice, de evaluare dinamica a articulatiilor , de reconstructie 3D a cartilagiilor sau de reducere a timpului de examinare.

S-Scan

Sistemul S-Scan integreaza cei peste 20 ani de experienta ai ESAOTE in fabricarea RMN-urilor intr-un echipament cu o calitate exceptionala a imaginii si o ergonomie de varf. S-Scan acopera intreaga anatomie musculoscheletala, de la picior la umar, incluzand cele mai importante segemnte ale coloanei (lombara si cervicala).

G-Scan brio

G-Scan Brio reprezinta o abordare revolutionara a examinarilor musculoscheletate, ce permite cresterea acuratetei diagnosticului Sistemul deschis si inclinabil reprezinta un mod inovativ de a examina pacientul, mod in care pozitia acestuia devine factor esential in rezultatul examinarii. Multe simptome ale patologiilor se manifesta cand pacientul se afla in pozitia „in sarcina”. RMN-urile conventionale pot sa nu evidentieze patologiile legate de aceste simptome particulare, in timp ce G-Scan Brio ofera o perspectiva diferita, astfel incat pot fi diagnosticate si patologiile musculoscheletate afectate de pozitia „in sarcina”.

ECHIPAMENTE RADIOLOGIE PHILIPS

Aparate Rx Grafie, Aparate Rx Grafie-Scopie, Aparate Rx Mobile, Computer Tomografie, RMN.
Pagina in curs de constructie.

METALTRONICA

Mamografie digitala
Pagina in curs de constructie.

KONICA MINOLTA

1. RADIOLOGIE FIXA SI MOBILA

Konica Minolta oferă soluţii de radiografie digitala care satisfac necesităţile versatile ale furnizorilor de imagistica de astăzi.

AERO DR

Functionarea usoara si wireless a sistemului de detectie cu ecran plat a Aero DR permite depistarea facila a pozitiei detectorului de imagine si a pacientului, minimizand disconfortul si stresul pacientului pe durata procedurilor.  Consola imagistica portabila Aero DR permite capacitatea de a efectua quality control a razelor X pentru a determina daca reexpunerea mai este necesara inainte de a incheia procedura cu pacientul.

2. SISTEME DE DIGITIZARE

Konica Minolta oferă soluţii de radiografie digitala care satisfac necesităţile versatile ale furnizorilor de imagistica de astăzi.

Regius Sigma II

REGIUS Σ II ofera o solutie imagistica compacta si accesibila, care pastreaza calitatea superioara a imaginii si fiabilitatea asteptata de la familia de produse REGIUS.

Regius Model 210

Regius 210 oferă o funcție de citire de 43,75μm pentru mamografie. În combinație cu seria C-Plate, este de asemenea ideală pentru utilizare pediatrică.

Regius Model 110

Modelul REGIUS 110 este un sistem CR cu un singur compartiment de înaltă performanță care poate procesa până la 76 plăci pe oră (14 „x17” la 175 μ).

3. IMPRIMANTE RADIOLOGICE

Konica Minolta oferă soluţii de radiografie digitala care satisfac necesităţile versatile ale furnizorilor de imagistica de astăzi.

Dry PRO 873

Modelul Drypro 873 are un design cu zgomot redus și este gata de imprimare în aproximativ 50 de secunde. Acest imager poate imprima 10 coli de 14×17 inch în 4 minute. DRYPRO 873 are o funcție automată de control al densității care imprimă densitate constantă a expunerii pe film, măsoară automat densitatea cu contorul de densitate încorporat și controlează densitatea de finisare.

Dry PRO 832

DRYPRO 832 este mai mult decât o imprimantă compactă. Oferă o productivitate excelentă, un timp pentru prima imprimare de 50 de secunde și suport pentru cinci dimensiuni de film. Timpul pentru prima imprimare, un parametru major de viteză și productivitate, a fost mult îmbunătățit la timpul scurt de 50 de secunde, sporind dramatic productivitatea și fluxul de lucru.

Dry Pro Sigma

DRYPRO Sigma II este un design nou în gama de imprimante pe film uscat de la Konica Minolta, care se potrivește nevoilor profesioniștilor din domeniul medical care caută o imprimantă de înaltă rezoluție de masă. DRYPRO Σ II creează imagini de claritate fără egal, utilizând cele mai recente tehnici optice de precizie de la Konica.

Filme radiologice

Imaginile clare și clare sunt asigurate prin controlul optimizat al tonurilor de imagine pentru CT, RMN și alte modalități de imagine. Noua tehnologie anti-halatare sporește claritatea imaginii.  Capacitatea ionilor de argint, extrem de importanta pentru formarea imaginii pe peliculă uscată, a fost puternic amplificată, iar ingredientele dezvoltatorului s-au schimbat pentru a obține o developare foarte sensibilă și rapidă. Ca urmare, imagini rapide și clare sunt oferite rapid.