DTL Medical la SRATS 2016

Date: martie 1, 2016

In perioada 31 martie 2016 – 1 aprilie 2016  Societatea Româna de Artroscopie și Traumatologie Sportivă va organiza primul congres dedicat patologiei sportive a genunchiului, umărului, șoldului și gleznei. DTL Medical este unul din sponsorii acestei premiere stiintifice si va fi prezent la expozitia organizata in cadrul congresului de la Crowne Plaza cu un stand in care va fi prezentata oferta noastra de instrumentar artroscopic si de chirurgie a osului.

Prezentare despre Ho-Laser la TV de stiri BG on Air

Date: octombrie 1, 2015

La Bg on Air, emisiunea Super Doktor, dr. Aurel Iovitu explica avantajele echipamentelor Ho-Laser in interventiile asupra prostatei.

ESAOTE

Date: iunie 1, 2015

O noua premiera pentru DTL Medical – drept dovada a recunoasterii profesionalismului companiei noastre – incepand cu lunia iunie 2015 devenim distribuitorul exclusiv pentru Romania al binecunoscutului producator italian de echipamente ultrasonografice ESAOTE.

Despre metoda HIFU la Romania TV

Date: mai 1, 2015

DTL MEDICAL devine Unic Distribuitor Autorizat General Medical Italia

Date: noiembrie 14, 2014

In efortul de largire a gamei de produse pe care o poate oferi clientilor sai, DTL MEDICAL a incheiat in luna aprilie 2014 un acord cu societatea General Medical Italia (GMI) de reprezentare unica pe piata din Romania. GMI este unul din cei mai importanti producatori de aparatura radiologica din Italia. Este o companie care a investit si investeste in continuare foarte mult in dezvoltarea propriilor produse, procesul de proiectare-executie fiind total integrat in cadrul GMI, astfel incat echipamentele radiologice pe care aceasta le produce au un inalt grad de calitate si fiabilitate. Spre exemplu softul DELUXE de achizitie si procesare imagini pentru echipamentele digitale, proprietar GMI, a fost dezvoltat 100% in interiorul companiei, lucru cu care putini alti producatori se pot mandri.

VELA XL – cel mai performant Th-Laser pe plan mondial acum si la Plovdiv

Date: noiembrie 10, 2014

Incepand cu luna noiembrie a acestui an, clinica privata „Medicus Alpha” din Plovdiv isi extinde activitatea urologica de rutina odata cu achizitia primului sistem laser cu Thulium VELA XL din sud-estul Europei. Tratamentele hiperplaziei benigne a prostatei si tratamentele pentru excizia tumorilor vezicale sunt efectuate de dr. Rangel Starev – scolarizat cu sprijinul DTL Medical si StarMedTec. Clinica din Plovdiv este unica unitate medicala din Bulgaria in care se practica la scara larga procedeul de vapororezectie in afectiunile hiperplazice ale prostatei.

DTL MEDICAL LA MEDICA 2014

Date: noiembrie 10, 2014

Echipa de vanzari DTL Medical s-a deplasat si in acest an la Dusseldorf, la cea mai prestigioasa expozitie de echipamente, accesorii si software medical, Medica 2014. Cu aceasta ocazie, dincolo de intalnirile cu partenerii nostri traditionali ca GMI, Starmedtec, AS-Medizintechnik sau AMNOTEC, s-au gasit noi furnizori de echipamente medicale, firme de renume din Germania, SUA sau Franta.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt