A. LASERI CHIRURGICALI

Asclepion laser Technologies opereaza ca lider pe piaţa de laseri pentru estetică de peste 40 de ani. Dezvoltarea constantă a noilor tehnologii a făcut din Asclepion una dintre cele mai calificate companii din întreaga industrie optică din întreaga lume.

Juliet

Erbium: laser YAG: cea mai bună opțiune pentru tratamente intravaginale.
Tratamentul cu laser de la Juliet îmbunătățește sănătatea ginecologică a femeilor datorită unui tratament minim invaziv al cărui scop este stimularea producției de colagen și elastină, împreună cu o vascularizare îmbunătățită a mucoasei vaginale.

MeDioStar NeXT PRO

Cea mai bună tehnologie laser cu diodă de mare putere pe piața estetică.
Datorită tehnologiei cu diode extrem de fiabile și a interfeței ușor de utilizat, utilizatorii cu experiență și mai puțin experimentați pot deveni în mod sigur utilizatori ai celor mai avansate tehnici de îndepărtare a părului în câțiva pași simpli.

MultiPulse Ho

MultiPulse Ho este un laser holmium chirurgical dedicat aplicațiilor în endourologie cu o putere maximă de 35 W. MultiPulse Ho este dispozitivul pentru perfecționarea litotriției endosurgice pentru tratamentul pietrelor din tractul urinar (în ureteroscopie, ureterorenoscopie și pentru tehnica nefrolitotomiei percutanate) și pietre comune ale ductului biliar.

MultiPulse HoPLUS

MultiPulse HoPLUS este un dispozitiv laser de mare putere cu holmiu caracterizat printr-o mare flexibilitate și eficiență, ceea ce este o necesitate în centrele de excelență în endourologie.

MultiPulse PRO

MultiPulse PRO este sistemul de chirurgie cu laser pentru CO2 utilizat pentru microchirurgie, chirurgie generală și chirurgie ginecologică colposcopică.
Potrivit pentru toate tratamentele de fotoablație, facilitează munca chirurgului.

MultiPulse Tm + 1470

JenaSurgical introduce ultima generație de laser cu trompii MultiPulse Tm + 1470, de neegalat în ceea ce privește eficiența, precizia și siguranța în mai multe domenii de aplicare chirurgicală. MultiPulse Tm + 1470 este singurul sistem care combină un laser Thulium de 1.940 nm cu un laser diodic de 1.470 nm (putere maximă 120 W + 30 W), conceput pentru a oferi cea mai bună performanță în sala de operații.

PicoStar

PicoStar folosește cea mai modernă tehnologie pentru îndepărtarea tatuajelor, a leziunilor pigmentate și a machiajului permanent. Datorită energiei cele mai ridicate și celor mai scurte impulsuri, tratamentul cu PicoStar este rapid, blând, mai ales fără sânge și nu lasă cicatrici.

QuadroStarPRO

QuadroStarPRO este sistemul laser cu diode de masă, cu design compact și ergonomic, dedicat tratamentelor flebologice și endovasculare cu laser, dar și cu succes pentru o gamă mai largă de aplicații endosurgice datorită versatilității sale.

QuadroStarPROYELLOW

QuadroStarPRO este sistemul laser cu diode de masă, cu design compact și ergonomic, dedicat tratamentelor flebologice și endovasculare cu laser, dar și cu succes pentru o gamă mai largă de aplicații endosurgice datorită versatilității sale.

SmartXide²

Sistemul SmartXide² cu surse de CO2 și diode cu laser este una dintre cele mai versatile soluții disponibile pe piața chirurgiei. Este potrivit pentru microchirurgie în ORL, ginecologie, neurochirurgie și chirurgie generală.

B. MESE DE OPERATIE

SCHAERER MEDICAL  este un furnizor principal de mese de operatie si accesorii, pentru uz general si de specialitate. Produsele SCHAERER sunt inovatoare şi durabile, concepute pentru a îmbunătăţi rezultatele şi să permită personalului chirurgical sa lucreze mai eficient.

Axis 350

Schaerer Axis 350 este o masă mobilă extrem de fiabilă care îndeplinește toate cerințele moderne. Axis 350 poate fi utilizata pentru toate operațiile chirurgicale, inclusiv cele bariatrice (greutatea maxima suportata de pana la 450 kg). Combinația de măiestrie elvețiană cu fiabilitatea ridicata are ca rezultat o durată lungă de viață a mesei și o face o alegere atractivă pe baza eficienței costurilor.

Axis 400-800

Mesele de operatie din familia Axis 400-800 sunt construite la cele mai inalte exigente tehnice. Este linia de mese cu cel mai mare succes din istoria Schaerer.
Masa se bazeaza pe un design unic de coloana excentrica oferind capabilitati extraordinare de acces pentru echipamentele de imagistica (fereastra X-Ray de pana la 1900 mm).
Designul modular si gama extinsa de accesorii de inalta calitate garanteaza functionalitati si posibilitati de pozitionare excelente pentru toate aplicatiile chirurgicale.

Arcus 501-701

Calitatea si design-ul elvetian, structura modulara si paleta larga de accesorii garanteaza flexibilitate maxima adaptata tuturor tipurilor de interventii chirurgicale.
Fereastra larga de acces al echipamentelor de imagistica, ajustarea inaltimii mesei intre 595 – 1200 mm, greutatea maxima suportata de pana la 500 kg, ofera meselor Arcus ergonomie si functionalitate optima.
Arcus este singura masa de pe piata cu sistem de urgenta total separat si independent fata de cel primar.

Carbon Spine Frame (CSF)

CSF este solutia inovatoare de pozitionare a pacientului in chirurgia coloanei vertebrale. Cele patru minipaduri mobile distribuie greutatea la piept si in zona pelvina, eliberand presiunea de pe abdomen.
In combinatie cu o masa de operatie Axis 400-800 sau Arcus 501-701, sistemul cu design unic permite acces nelimitat pentru personal, transportul pacientului si ajustarile de pozitionare in timpul operatiei.
Sistemul dispune de fereastra X-Ray 3D foarte mare.

Modular Traction System (MTS)

MTS este cel mai recent sistem de tractiune ortopedic dezvoltat de Schaerer. Este bazat pe o sectiune sezut noua care permite transformarea rapida si usoara a mesei de operatie pentru diferite discipline chirurgicale.
Sistemul este compatibil cu mesele Axis 400-800 si Arcus 501-701. In cativa pasi, mesele Axis sau Arcus, pot fi convertite in mese cu tractiune ortopedica pentru cele mai complicate interventii.